Laks bakt i kokosmelk

IMG_4047

Du trenger
En laksefilet per person
En boks kokosmelk
To ss fiskesaus
En lime, i tynne skiver
Saften av en lime
To limeblader, i tynne strimler
En rød chili i tynne skiver
Ris
Granateple
Koriander, grovhakket

1.  Ha halvparten av kokosmelken i en ildfast form. Legg i laksstykkene. Gni inn èn ss av fiskesausen på laksestykkene. La hvile i kjøleskap i ca. 30 minutter.
2. Bland inn den andre spiseskjèen med fiskesaus i resten av kokosmelken, ha blandingen over fisken.
3. Legg limeskiver på fisken, dryss over chili og limeblader.
4. Bakes i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter, til laksen er ferdig.
5. Ha over saften av en lime rett før servering.
6. Serveres med ris som blandes med frøene fra et granateple og grovhakket koriander.

Legg igjen en kommentar